Qui som?

Miquel Gabarró
Miquel Gabarró

Miquel Gabarró

Professor/formador de professors i professores per l’Associació Espanyola de Practicants de Yoga (AEPY). Professional i escola de formació afiliada a la Federació Catalana de Ioga (FCI). Amb 40 anys d’experiència ininterrompuda, he practicat amb diverses escoles i mestres (occidentals i hindús), he rebut iniciació de Kriyâ Yoga, he participat com a ponent en seminaris i congressos, he sigut membre de la Junta Directiva i Comitè Pedagògic de l’AEPY. Diplomat amb Teràpia Manual (Quiromassatge terapèutic, Reeducació Postural, Osteopatia…). Professor de Qi Gong Terapèutic (Ioga taoista). Coneixedor de teràpies corporals, gimnàstiques holístiques i Ayurveda. He organitzat diversos viatges-curs de “Ioga al desert” (Marroc). La meva dedicació actual està centrada en la docència: classes de ioga, tallers d’aprofundiment, ioga a la natura i cursos de formació de professors.

 


Equip col·laborador en la formació de professors/es de ioga

 

Josep Ma Duch 
Josep Ma Duch

Josep Ma Duch

El camí del yoga, el sender de la unió amb la realitat sempre m’ha captivat. La cridà va aparèixer als 14 anys, i la recerca m’encaminà al zen, al tao (taichi) i a Krishnamurti. Fluir amb plena consciència l’objectiu i el mètode. Això em portà a la recerca de la saviesa tant en la filosofia occidental com en l’oriental. Vaig formar-me en el yoga de la síntesi de Sivananda, en el yoga científic de Kaivalyadhama i en el kriya yoga de P.Yogananda. He dedicat la meva vida a l’ensenyament de la filosofia, als grups de meditació i a la formació de professors de yoga.

 

Zoe Balasch

Zoe Balasch

Practicant i professora de Hatha ioga per l’AEPY formada amb en Miquel Gabarró i Acreditació de la Generalitat de Catalunya. Llicenciada en Psicologia, Universitat Autònoma de Barcelona. El 2008 viatjo al Nord de la India, per fer una immersió en els orígens del ioga i descobreixo la importància d’unir aquest saber amb la cosmologia del so, el mantra i el sànscrit. Posteriroment estudio naad ioga, cant vèdic i curso estudis de llengua i literatura sànscrita a la Facultat de Filologia i Comunicació, Universitat de Barcelona. Àmplia formació en dansa i tècniques somàtiques. Des del 2006 gaudeixo combinant la tasca de docència amb la creació artística. Col·laboro a l’escola de formació impartint seminaris de naad i mantra ioga, sànscrit i les diferents expressions de l’art del ioga.

 

Sònia Pacheco

Sònia Pacheco

Imparteixo classes de ioga des del 2005, assolida la meva primera formació, d’un any de durada. Sentint la necessitat d’aprofundir, un regal del destí em va portar a formar-me amb en Miquel Gabarró, refermant la importància d’instruccions més llargues. El ioga és com un plugim, necessita temps per impregnar-te.Terapeuta manual, en ser mare descobreixo una altra passió: la docència. Qualificació Professional de Docència per a la Formació Professional, grau d’Educació Infantil a la Universitat Rovira i Virgili. Col·laboro amb l’escola de formació de professors en la revisió de continguts i el pla d’estudis, l’assessorament del procés d’acreditació i la pràctica a l’aula. Eterna aprenent, em meravella la grandesa de la quotidianitat i m’encanta compartir amb tu les meves troballes.

 

Montserrat Montané

Montserrat Montané

Graduada en Magisteri (Primària) a Blanquerna, Universitat Ramon Llull i curso un Post Grau d’Educació Especial a la mateixa universitat. Formada en Pedagogia Waldorf , Teràpia Biogràfica i Couselling. Estudis en Medicina Antroposòfica, Art-teràpia Hauschka , Massatge Pressel d’orientació Antroposòfica. Analista del Sistema de Disseny Humà. Jin Shin Jyutsu. Teràpies Essènies i Egípcies. Professora de ioga per la IYTA. Gaudeixo impartint Tallers sobre eines de creixement a través de la pròpia Biografía i acompanyo processos individuals en base a les lleis de la Biografía i el Disseny Humà. Col·laboro a l’escola de formació de professors impartint seminaris per l’auto-coneixement per tal d’ acompanyar el procés de transformació que l’alumnat viu durant els anys de la formació.