Qui som?

Miquel Gabarró
Miquel Gabarró

Miquel Gabarró

Professor/formador de professors i professores per l’Associació Espanyola de Practicants de Yoga (AEPY). Professional i escola de formació afiliada a la Federació Catalana de Ioga (FCI). Amb 40 anys d’experiència ininterrompuda, he practicat amb diverses escoles i mestres (occidentals i hindús), he rebut iniciació de Kriyâ Yoga, he participat com a ponent en seminaris i congressos, he sigut membre de la Junta Directiva i Comitè Pedagògic de l’AEPY. Diplomat amb Teràpia Manual (Quiromassatge terapèutic, Reeducació Postural, Osteopatia…). Professor de Qi Gong Terapèutic (Ioga taoista). Coneixedor de teràpies corporals, gimnàstiques holístiques i Ayurveda. He organitzat diversos viatges-curs de “Ioga al desert” (Marroc). La meva dedicació actual està centrada en la docència: classes de ioga, tallers d’aprofundiment, ioga a la natura i cursos de formació de professors.

 


Equip col·laborador en la formació de professors/es de ioga

 

Josep Ma Duch 
Josep Ma Duch

Josep Ma Duch

El camí del yoga, el sender de la unió amb la realitat sempre m’ha captivat. La cridà va aparèixer als 14 anys, i la recerca m’encaminà al zen, al tao (taichi) i a Krishnamurti. Fluir amb plena consciència l’objectiu i el mètode. Això em portà a la recerca de la saviesa tant en la filosofia occidental com en l’oriental. Vaig formar-me en el yoga de la síntesi de Sivananda, en el yoga científic de Kaivalyadhama i en el kriya yoga de P.Yogananda. He dedicat la meva vida a l’ensenyament de la filosofia, als grups de meditació i a la formació de professors de yoga.

 

Zoe Balasch

Professora de Hatha ioga (AEPY) formada amb en Miquel Gabarró. Estudis en naad ioga, cant vèdic, llengua i literatura sànscrita (UB). Llicenciada en Psicologia (UAB). Àmplia formació en dansa i tècniques somàtiques. Des del 2006 combino la docència amb la creació artística com una relació que es nutreix recíprocament.

 

Sònia Pacheco

Professora de Hatha ioga (AEPY). Eterna aprenent, curiosa, cada dia em meravello de la grandesa de la quotidianitat…m’apassiona compartir amb tu les meves troballes.